Om oss

Vår vision är att underlätta din vardagsplanering i vårt alltmer upptagna liv på ett klimatsmart och ekonomiskt sätt.

Daniel Friberg, Soda4you
Daniel

Hej, kul att du också hittade hit!

Du undrar säkert samma sak som många av våra andra nya kunder, “vad är Soda4you och vad gör ni?” Följ med så ska vi berätta. Vi erbjuder dig, som älskar att tillverka kolsyrat vatten hemma, att prenumerera på hemleverans av 110% klimatkompenserade kolsyrepatroner varje, varannan eller var tredje månad.

Du får nya kolsyrepatroner direkt till hem till din dörr och vi tar samtidigt med din förbrukade kolsyrepatron tillbaka. Visst låter det enkelt? Du sparar tid, njuter av dina klimatvänliga bubblor och vi sköter leveransen och hämtningen.

Daniel Friberg, Soda4you
Daniel

Hur började vår resa?

Vi är två värmlänningar som älskar att tillverka kolsyrat vatten hemma i stora lass, precis som du. Men som du själv vet så är det stora återkommande problemet att kolsyran tar slut och det är dags att byta kolsyrepatron IGEN. Du känner säkert igen dig och har samma frustration som vi hade. Vi glömde våra tomma kolsyrepatroner hemma när det var dags att byta. Eller ännu värre, när vi väl hade åkt till affären för att byta dem så glömde vi dem i bilen. Detta ledde till att vi åkte runt med tomma kolsyrepatroner i bilen eller att vi åkte extra turer till affären för att byta dem. Många gånger gick det så långt att vi lät latheten bedra visheten och vi köpte bubbelvatten och läsk på PET-flaskor istället, samtidigt som panthögen växte ytterligare hemma. Det har säkert du också råkat ut för alltför många gånger.

Vi tröttnade på detta och beslutade oss för att lösa det irriterande och återkommande problemet för oss och för såna som dig, på ett tidsbesparande, ekonomiskt och miljövänligt sätt.

Varför ska du välja just oss?

När vi började titta på problematiken med att byta kolsyrepatroner själva så var det en viktig fråga vi ställde oss själva först: “Varför ska jag prenumerera på kolsyrepatroner istället för att köpa dem själv, och vad tjänar jag på det?” Vi kom fram till våra varför:

Våra varför

Alltid ha kolsyra hemma.
Slippa släpa på tunga kolsyrepatroner till butiken.
Spara tid.
Byta ut våra kolsyrepatroner mot klimatvänliga kolsyrepatroner
Spara på onödiga och icke miljövänliga turer till affären.
Slippa panthögen som tar plats och så småningom behöver hanteras.

Vår nästa fråga till oss själva blev: Är vi villiga att betala en liten högre slant än vad det skulle kosta att byta dem själva i butiken? Eftersom du läser detta just nu så vet du att svaret var “absolut, det är vi”. Att lösa vårt återkommande problem på ett klimatsmart sätt där kolsyrepatron, hemleverans och hämtning ingår för ett fast pris var definitivt något vi skulle kunna tänka oss att betala för.

Som du vet har vi redan löst detta åt oss själva och åt våra nuvarande kunder, så vi vet att vi kan lösa detta för dig också. Är du tveksam? Det är okej, gör som våra andra kunder. Testa en månad och är det inte som vi lovar så kan du avsluta ditt konto hos oss och fortsätta på ditt gamla sätt.

Våra varför

Alltid ha kolsyra hemma.
Slippa släpa på tunga kolsyrepatroner till butiken.
Spara tid.
Byta ut våra kolsyrepatroner mot klimatvänliga kolsyrepatroner
Spara på onödiga och icke miljövänliga turer till affären.
Slippa panthögen som tar plats och så småningom behöver hanteras.