Hållbarhet

Att värna om planeten och andra medmänniskor är viktig för oss.Tack vare vår prenumerationstjänst kan du göra smartare, miljövänligare och hälsosammare val samtidig som du frigör massa tid i din vardag. Förutom att vi erbjuder dig en smart lösning för lösa problemet med att byta kolsyrepatroner vill vi även samtidigt göra dig medveten om att du med dina val kan påverka din hälsa och miljön på ett positivt sätt.

Visste du att varje person i sverige dricker i genomsnitt ca 20 liter köpt flaskvatten per år? Varje liter motsvarar ca 0,5 kilo CO2 koldioxid i utsläpp. Om du låter bli flaskorna i butiken och istället tillverkar ditt bubbelvatten hemma kan du vara med och spara upp ca 0,35 kilo Co2 koldioxid per producerad liter. Tänk på det du också nästa gång du är sugen på att köpa flaskvatten eller läsk på PET-flaskor.

För att dra vårt strå till stacken har vi noga valt samarbetspartners som har stort fokus på miljön. Vi på Soda4you kommer uteslutande erbjuda dig klimatkompenserade kolsyrepatroner. Även om du har andra märken som inte är miljövänliga kan du byta in dem hos oss. Du kommer alltid att få en 110% klimatkompenserad kolsyrepatron tillbaka av oss. Leveranserna sker så långt det går med elfordon. Låt oss tänka på miljön tillsammans och göra ett grönare avtryck genom att tillverka gröna bubblor hemma och låta PET-flaskorna vara i butiken.

Spara plast och pengar

Du kan låta PET-flaskorna vara i butiken och framställa dina favoritdrycker hemma. Med en kolsyrepatron kan du framställa upp till 60 liter bubbelvatten. Det är bra både för plånboken och miljön.

Inga onödiga transporter

Genom att använda vår prenumerationstjänst ser vi till att du alltid har du alltid kolsyra hemma för att tillverka eget bubbelvatten. Du kan spara på onödiga turer till affären för att byta dem. Tillsammans kan vi hålla nere koldioxid utsläppen.

Kolsyrepatron

Kolsyrepatronens livscykel

Visste du att en kolsyrepatron har en livscykel på 10 år? Var 10:e år gör man bl.a. röntgen av cylindern för att kolla efter sprickor m.m. Klarar cylindern av alla tester så får den en stämpel i metallen som talar om att den kan användas i ytterligare 10 år.